Ότι και να λένε οι διάφοροι “επιστημόνες” για το Netflix, η ικανότητα και η στρατηγική της υπηρεσίας streaming να εμφανίζει φίλμ απο το πουθενά, σαν να βγάζει λαγούς απο το καπέλο, δημιουργεί μια μοναδική αίσθηση για τους συνδρομητές της. Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί και το “ΙΟ”, ενα νέο φίλμ επιστημονικής φαντασίας που θα διατεθεί μέσα απο το Netflix σε μερικές μόλις μέρες. Το trailer φανερώνει ενα μεταποκαλυπτικό φίλμ χαμηλού προϋπολογισμού, που φαίνεται όμως να διαθέτει μια ενδιαφέρουσα υπόθεση.
“Η Sam (Margaret Qualley), μια απο τους τελευταίους επιζώντες σε μια μεταποκαλυπτική Γή, είναι μια νεαρή επιστήμονας που έχει αφοσιωθεί στην ανακάλυψη ενός τρόπου που θα βοηθήσει τους ανθρώπους να προσαρμοστούν και να επιβιώσουν και όχι να εγκαταλείψουν τον κόσμο τους. Καθώς όμως το τελευταίο διαστημόπλοιο ετοιμάζεται να αναχωρήσει απο τον πλανήτη πρός μια μακρινή αποικία, η αποφασιστικότητα της να παραμείνει στη Γή, διαταράσσεται απο την άφιξη ενός άλλου επιζώντα, του Micah (Anthony Mackie). Τώρα πλέον θα πρέπει να αποφασίσει για το αν θα ταξιδέψει μαζί του και να ενωθεί με το υπόλοιπο της ανθρωπότητας, αρχίζοντας ξανά απο την αρχή, ή να παραμείνει και να παλέψει για την επιβίωση της Γής.”
Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Jonathan Helpert (“House of Time”), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Clay Jeter, Charles Spano και Will Basanta.
Πρωταγωνιστούν οι Margaret Qualley (“The Leftovers”), Anthony Mackie (“Captain America: The Winter Soldier”), Danny Huston (“Yellowstone”).
Το “IO” θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 18 Ιανουαρίου.
Δείτε το trailer:


