Η Sony Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το “Goosebumps”, την κωμωδία τρόμου του Rob Letterman.
“Ενοχλημένος απο την μετακόμιση απο την μεγάλη πόλη σε μια πολύ μικρότερη, ο έφηβος Zach Cooper (Dylan Minnette) βρίσκει την ηρεμία του όταν γνωρίζει την Hannah (Odeya Rush), ένα όμορφο κορίτσι που ζεί στο διπλανό σπίτι. Ομως η κάθε αισιοδοξία έχει και ένα σύννεφο και το σύννεφο του Zach έρχεται οταν μαθαίνει ότι η Hannah έχει έναν μυστηριώδη πατέρα, ο οποίος είναι ο R. L. Stine (Jack Black), ο συγγραφέας της best selling σειράς βιβλίων “Goosebumps”. Τελικά αποδεικνύεται ότι ο υπάρχει ένας λόγος που ο Stine είναι τόσο περίεργος… είναι αιχμάλωτος της ίδιας του της φαντασίας – τα τέρατα που έκαναν διάσημα τα βιβλία του είναι αληθινά και ο Stine προστατεύει τους αναγνώστες του κρατώντας τα κλειδωμένα μέσα στα βιβλία τους.
Οταν ο Zach, αθελά του απελευθερώνει τα τέρατα απο τα χειρόγραφα τους και αυτά ξεκινούν να τρομοκρατούν την πόλη, ξαφνικά όλα εξαρτώνται απο τον Stine, τον Zach και την Hannah, που θα πρέπει να τα ξανά-κλειδώσουν μέσα στα βιβλία.”
Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Rob Letterman (“Shark Tale”, “Monsters vs. Aliens”), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Darren Lemke (“Turbo”), βασισμένος στην ιστορία των Scott Alexander & Larry Karaszewski και στα βιβλία του R.L. Stine.
Πρωταγωνιστούν οι Jack Black, Dylan Minnette, Odeya Rush, Amy Ryan, Ryan Lee, Jillian Bell, Halston Sage.
Βασισμένο στο πλούσιο ταλέντο του Jack Black και τις ιστορίες του R.L. Stine, το φίλμ του Rob Letterman, φαντάζει αρκετά ενδιαφέρον και διασκεδαστικό.
Η ταινία θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 10 Δεκεμβρίου.
Δείτε το trailer:

