Το A&E κυκλοφόρησε το πρώτο promo απο την πέμπτη και τελευταία σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς “Bates Motel”. Το promo εμφανίζει τον Norman στην μετα-Norma εποχή, μια εποχή όπου η μητέρα του ζεί πλέον μόνιμα μέσα στο κεφάλι του, φέρνοντας έτσι την ιστορία ολοένα και πιο κοντά στην πρώτη κινηματογραφική ταινία του διάσημου franchise τρόμου.
Δημιουργοί της νέας σειράς είναι ο executive producer του “Lost”, Carlton Cuse και ο Kerry Ehrin (“Friday Night Lights”).
Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Vera Farmiga, Freddie Highmore, Max Thieriot, Nicola Peltz, Olivia Cooke και Nestor Carbonell, ενώ η Rihanna θα υποδυθεί την Marion Crane, τον χαρακτήρα που ενσάρκωσε η Janet Leigh στο “Psycho” του Alfred Hitchcock.
Η πέμπτη και τελευταία σαιζόν του “Bates Motel” που αποτελείται απο δέκα επεισόδια, θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Φεβρουαρίου στο δίκτυο A&E.
Δείτε το promo:

