Το Prime Video κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το “Criminal”, τη νέα τηλεοπτική σειρά του Ed Brubaker. Μια σειρά με αξιόλογο επίπεδο παραγωγής και cast, που είναι βασισμένη σε μια πολύ επιτυχημένη και βραβευμένη σειρά comics.
“Το ‘Criminal’ ξεκινά με την ιστορία δύο φίλων, του Leo Patterson (Charlie Hunnam) και του Ricky Lawless (Gus Halper). Ο ένας προσπαθεί να ξεφύγει από τον κόσμο του εγκλήματος μέσα στον οποίο μεγάλωσε, ενώ ο άλλος επιδιώκει απεγνωσμένα να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του, ενός θρυλικού παρανόμου. Όταν ο μεγαλύτερος αδελφός του Ricky, ο Tracy (Luke Evans), επιστρέφει στο σπίτι από τον στρατό, φέρνει μαζί του και την τραγική ιστορία της οικογένειάς τους. Στη δίνη των γεγονότων παρασύρονται επίσης η Greta (Adria Arjona) — μια ετοιμόλογη κλέφτρα αυτοκινήτων από το παρελθόν του Leo — και η Mallory (Emilia Clarke), η κοπέλα του Ricky, η οποία φοβάται για το τι είναι ικανός να κάνει εκείνος προκειμένου να επιβιώσει. Ανταλλαγές πυροβολισμών, ληστείες και ένας τραγικός έρωτας συνθέτουν το σκηνικό, αλλά άραγε θα καταφέρει κανείς να βγει ζωντανός;”
Δημιουργός της σειράς είναι ο Ed Brubaker (“The Falcon and the Winter Soldier”), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Jordan Harper (“The Mentalist”), βασισμένοι στο comic “Criminal” που δημιούργησε ο Brubaker μαζί με τον Sean Phillips.
Πρωταγωνιστούν οι Charlie Hunnam, Emilia Clarke, Richard Jenkins, Luke Evans, Adria Arjona, Gus Halper, Michael Mando, John Hawkes.
Το πρώτο μέρος του “Criminal” (που αποτελείται από 4 επεισόδια), θα διατεθεί μέσα από το Prime Video στις 13 Ιανουαρίου, ενώ τα υπόλοιπα 4 θα διατεθούν στις 27 Ιανουαρίου.
Δείτε το trailer:





