Η IFC Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του “Hateship Loveship”, της δραματικής ταινίας της Liza Johnson, που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο τον περασμένο Σεπτέμβριο.
“Η Johanna Parry (Kristen Wiig), είναι μια πολύ ντροπαλή και απέριττη γυναίκα, που προσλαμβάνεται απο τον Mr. McCauley (Nick Nolte) σαν οικονόμος και φροντιστής της εγγονής του Sabitha (Hailee Steinfeld). Η Sabitha φέρει ψυχικά τραύματα απο τον θάνατο της μητέρας της μερικά χρόνια πρίν, ένα θάνατο που ο παππούς της θεωρεί ότι ήταν ευθύνη του πατέρα της Ken (Guy Pearce), έναν κακότυχο πρώην ναρκωμανή. Σε μια κακόβουλη προσπάθεια επανάστασης, η Sabitha χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να “στήσει” μια ψεύτικη σχέση μεταξύ της Johanna και του πατέρα της. Ομως η αγαθή Johanna δεν αντιλαμβάνεται την πρόκληση και ενδίδει στην προοπτική ενός ευτυχισμένου μέλλοντος…”
Δράμα σε σκηνοθεσία της Liza Johnson (“Return”) και σενάριο του Mark Poirier, βασισμένο στην ιστορία της Alice Munro. Πρωταγωνιστούν οι Kristen Wiig, Guy Pearce, Hailee Steinfeld, Nick Nolte, Jennifer Jason Leigh, Christine Lahti, Sami Gayle, Tony Bentley, Joel K. Berger, Grant Case.
Το “Hateship Loveship” θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στίς 11 Απριλίου.
Δείτε το trailer:
)

